Company Logo


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentNewsletter_subscriber has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/osvorca.nl/httpdocs/plugins/content/newsletter_subscriber/newsletter_subscriber.php on line 7

Duikmedische keuring

duikkeuringDe Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) stelt dat alle leden bij deelname aan onderwatersportactiviteiten duikmedisch gekeurd moeten zijn. Duikers dienen iedere drie jaar goedgekeurd te worden om te mogen duiken. Wanneer de leeftijd vijftig of hoger is of het een instructeur betreft dient dit jaarlijks te gebeuren.

Duikarts

Zo’n duikmedische keuring mag formeel worden verricht door iedere arts, maar gezien het specifieke karakter van een sportduikkeuring adviseren wij leden om te kiezen voor een arts die een duikmedische cursus heeft gevolgd.

Keuringstermijn

In het eerste jaar van het lidmaatschap is de duikmedische keuring verplicht. Daarna worden de bovengenoemde termijnen aangehouden. Het staat de leden overigens vrij om elk jaar gekeurd te worden, dit moet dan wel kenbaar gemaakt worden aan de secretaris.

Evenementen OSV ORCA

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
7
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
26
27
28
30
31

OSV ORCA op Facebook

 

facebook
Copyright by OSV ORCA!®.